Uw financiële plaatje bestaat uit vele puzzelstukken. We passen ze in elkaar en dat doet wonderen

U kunt bij ons terecht voor alle afzonderlijke componenten van uw financiële plaatje. De juiste hypotheek, uw pensioen, inkomensverzekeringen en vermogensstrategie. Maar we kunnen ook samenhang tussen de componenten brengen.

Er zijn meer mogelijk om uw financiële situatie te beïnvloeden dan u denkt

Wat gebeurt er als we uw hypotheek, pensioen, inkomensverzekeringen en vermogen (bijv. beleggingen, uw onderneming of commercieel vastgoed) op elkaar afstemmen? Wat kunnen we met de kapitaalverzekeringen (lijfrentes bijv.) die u nog hebt lopen?

"Pieter-Bas is er in een korte tijd in geslaagd van een financiële spaghetti een overzichtelijk advies met concrete besparingen te realiseren. Hij is niet alleen deskundig, maar ook dedicated en prettig om mee te werken!"

René Bouwmeester (via LinkedIn)

Het kan geen kwaad even vooruit te kijken

Is uw pensioen niet optimaal? Misschien kunt u dat opvangen met lagere woonlasten vanaf uw 67ste, dus met uw hypotheek. We kijken ook naar nalatenschap, de gevolgen van een echtscheiding, de samenhang met uw bedrijf. We geven u inzicht, we adviseren en realiseren eventuele aanpassingen.

Beter geregeld, een beter rendement en lagere kosten

Tien tegen één dat uw zaken vervolgens beter geregeld zijn, uw kosten dalen en uw inkomsten nu en later (netto inkomen, pensioen, rendement op vermogen) stijgen.
Laten we eens vrijblijvend praten over de hele puzzel.