Hypotheekbemiddeling is bij ons echt onafhankelijk. En dat scheelt u veel geld.

Omdat we geen binding hebben met een financiële instelling adviseren we u volstrekt neutraal en objectief. Dat geeft u de zekerheid van een gedegen advies, én u bent veelal voordeliger uit. Alle provisies en kortingen van alle partijen waarmee we namens u zaken doen zijn voor u. We sluiten een netto deal met een financiële instelling. Uw voordeel is veelal beduidend groter dan de vergoeding die u daarvoor betaalt.

Een goed en gedegen advies is de basis

We beginnen desgewenst met een goed advies. Wat is voor u de ideale hypotheekvorm? Vervolgens selecteren we de beste hypotheekaanbieder en -aanbieding. Daarbij zoeken we, binnen uw wensen, naar de gunstigste voorwaarden en maandlasten.

Alles goed en strak geregeld

U kunt ons uitsluitend voor advies inschakelen. Maar we kunnen de zaak ook helemaal voor u regelen. We onderhandelen namens u met de financiële instelling. En we regelen alles inclusief alle afspraken met de bank, taxateur, notaris enz. 

"Pieter-Bas is open en eerlijk. Hij vertelt je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je rekening mee moet houden. Hij is makkelijk bereikbaar en staat altijd voor je klaar. Hij is begripvol en doet zijn best om het jouw advies te maken."

Melanie Bijlhout (via Independer)

U hebt een hypotheek die u mogelijk wilt aanpassen

Ook als wilt weten of uw huidige hypotheek nog steeds de beste aanbieding is kunt u bij ons terecht. Of als u uw hypotheek wilt aanpassen, door bijvoorbeeld een verbouwing of een scheiding. Wij adviseren u graag over de beste opties in uw geval en kunnen een eventuele omzetting of aanpassing voor u in orde maken.

Ons eerste oriënterend gesprek is kosteloos

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek dat voor u kosteloos is. Wij vinden het belangrijk elkaar met een kop koffie te leren kennen. U vertelt ons over uw wensen en uw situatie. En wij lichten u graag onze manier van werken toe. Neem contact met ons op.