Vergoeding hypotheek

  Ook over onze vergoeding zijn we sinds onze start in 2008 volstrekt transparant. Die is afhankelijk van uw situatie en -daarmee samenhangend- de tijd die een goed advies en perfecte realisatie in uw geval vraagt. Tijdens het (kosteloze) kennismakingsgesprek leggen wij u graag uit waarom er een verschil is tussen alleenstaand en samen, en tussen starter, doorstromer en ondernemer.

  Loondienst Ondernemer(s)
  Alleenstaand starter 1.750 2.250
  Samen starter 2.250 2.750
  Alleenstaand doorstromer 2.250 2.750
  Samen doorstromer 2.750 3.250

  Deze bedragen zijn all-in (advies en realisatie compleet). Alle bedragen zijn vrij van btw en deels of volledig fiscaal aftrekbaar als ze betrekking hebben op het ‘verkrijgen van een hypotheek voor de eigen woning’. Het kan voorkomen dat uw case iets complexer is; bijvoorbeeld door leen- en schenkconstructies binnen de familie, startersleningen, etc. Dit kan een kleine opslag in de vergoeding betekenen. In alle gevallen zullen wij u tijdens het eerste, kosteloze gesprek duidelijk en concreet informeren.

  Algemene Voorwaarden PHFP 2020

  Dienstwijzer PHFP 2020

  Dienstverleningsdocument Risico's Afdekken PHFP 2020

  Dienstverleningsdocument Hypotheekaanvraag PHFP 2020

  Vergoeding financiële planning

  Voor financiële planning maken wij een begroting vooraf. Zie het als een offerte voor een complete dienst. Geen geval is hetzelfde. Om een indicatie te geven moet u rekenen op minimaal 1.500 euro voor een compleet advies met concrete bespaar- en verbetervoorstellen.

  In alle gevallen adviseren wij u de vergoeding nog even goed met ons te bespreken.

  "Ik heb zeer kundig advies gehad, en wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat Pieter-Bas de tijd heeft genomen om mij de verschillende varianten in normale mensen taal uit te leggen. Kortom helder en kundig advies, voor een vooraf vastgestelde prijs"

  Claire Kanselaar (via Independer)