Persoonlijke aanpak, deskundigheid en drive

Hoe ziet ons team eruit? Uit Pieter-Bas Poelhekke, Erkend Hypotheekadviseur en gecertificeerd Financieel Planner. Bekijk zijn CV op Linkedin

En verder uit een aantal gespecialiseerde professionals die we desgewenst kunnen inzetten. Een netwerkorganisatie met veel kennis, flexibiliteit en voor u kostenvoordeel. Denk aan notarissen, makelaars, taxateurs, bouwkundig inspecteurs, accountants, fiscalisten en meer.

U weet te allen tijde precies waar u aan toe bent

Wij zijn volstrekt transparant over onze manier van werken en de vergoeding die we vragen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor ons is dit niet geboren uit wettelijke verplichting, maar een werkfilosofie die we al sinds de start van onze onderneming (2008) hanteren. Onze medewerkers ontvangen geen variabele beloning.

Hier leest u meer over de vergoeding die wij vragen.

"Hoewel ik de opdracht nog voor me uit heb geschoven, ben ik zeer tevreden: no-nonses aanpak, doet wat hij zegt, kennis van zaken, duidelijke en snelle communicatie en een prettige persoonlijkheid."

Steven Sewgobind (via Independer)

Onze specialismen

Wij geven u meer inzicht bij belangrijke financiële beslissingen. Vervolgens kunnen we de voor u gunstigste oplossingen adviseren en realiseren. Dat geldt voor uw hypotheek, maar ook voor uw pensioen, vermogensopbouw en inkomensverzekeringen. Voor welke vraag u ons ook inschakelt, we zullen u altijd adviseren vanuit het totaal van deze componenten.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen. Of bijvoorbeeld van nieuwe voor u belangrijke wijzigingen in wet- of regelgeving, abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief.