Later komt ineens dichterbij. En u wilt meer inzicht.

Uw pensioen is geregeld, maar u wilt meer zekerheid over uw inkomen vanaf uw 67ste. We kijken naar uw pensioen, hypotheek, vermogensopbouw en uw fiscale situatie. We berekenen uw netto inkomen vanaf uw pensionering, en adviseren u hoe eventuele manco’s op te lossen. Ook als u vlak voor uw pensionering wilt weten hoe u met uw pensioenverzekering het beste pensioen aankoopt adviseren we u graag.

Regel uw pensioenzaken voor later, zonder dat het u een vermogen kost

Wij adviseren u over uw ideale pensioen. We selecteren de beste aanbieder en -aanbieding voor uw (aanvullende) pensioenvoorziening. En we realiseren in overleg met de accountant, bank en verzekeraar de gunstigste fiscale, juridische en financiële voorwaarden. Verder adviseren we over de mogelijke dekking van de risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden in uw pensioenvoorziening.

Inzicht en samenhang

Bent u aan het begin, tijdens of aan het einde van uw pensioenopbouw, we adviseren u altijd vanuit de samenhang van de financiële componenten, zoals inkomen, hypotheek en eventuele vermogensopbouw (beleggingen e.d.). We maken het totaal inzichtelijk. Meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek? Bel of mail ons

Ons eerste oriënterend gesprek is kosteloos

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek dat voor u kosteloos is. Wij vinden het belangrijk elkaar met een kop koffie te leren kennen. U vertelt ons over uw wensen en uw situatie. En wij lichten u graag onze manier van werken toe. U maakt hier een afspraak.